Klimaanlæg til erhverv - det gode indeklima

Hos Dansk Klima Center leverer vi alle typer af løsninger indenfor klimaanlæg til ehverv. Med over 40 års erfaring indenfor levering og montering af klimaanlæg til erhverv er vi eksperter i alt fra små varmepumper til store klimaløsninger. Vores kunder spænder alt fra laboratorier, hospitaler til detail, tankstationer, restauranter og kontorer. 

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i klimaløsninger
  • Dimensionering af klimaanlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle anlæg

 

Hvorfor vælge klimaanlæg?

Klimaanlæg bruges ofte til erhverv, da det er en billigere løsning end ventilation. Styringsmulighederne ved klimaanlæg er fleksible og mangfoldige. Ved ventilation er der ofte tale om centralstyring og derved påvirkes større arealer og flere brugere ad gangen. 

I vores klimaanlæg er opbygningen således, at hvert klimaanlæg som udgangspunkt styres individuelt. Herfra er det muligt at bygge styringen op, så anlægget styres i zoner eller helt centralt, hvis dette ønskes. Zonestyring sikrer at temperaturen tilpasses efter de forskellige zoner og kan bruges i flere forskellige lokaler med varierende krav til komforttemperatur.

Udover at klimanlæg er fleksible og en billigere løsning end ventilation, bidrager de også til at opnå et optimalt indeklima. Et optimalt indeklima afhænger bl.a. af luftfugtighed, temperatur og co2 niveau, støvpartikler, pollen og vira. Klimaanlægget sørger en stabil temperatur og anlæggets filtre mindsker støv, pollen og vira i luften, hvorfor klimaanlægget sikrer et optimalt indeklima. 

 

Besigtigelse og dimensionering

Dansk Klima Center leverer alle typer af klimaanlæg til erhverv. Vi leverer klimaløsninger af en hver art, uanset om drejer sig om mindre singlesplit løsninger eller store multisplit-systemer. Som officiel distributør af Samsung benytter vi ofte løsninger fra Samsungs sortiment, men vi benytter også andre mærker, hvis vores kunder har et ønske om dette eller et andet produkt er bedre egnet til den givne opgave.

For at sikre det optimale indeklima, er det vigtigt at afdække behovet før man vælger en klimaløsning. Derfor foretager vi altid en opmåling hos kunden således, at vi sikrer en korrekt dimensionering af anlægget.

Vi kan levere alt fra tidsstyring, tilstedeværelsesstyring (PIR), on/off styring eller ekstern styring, opkobling til MODbus og KNX eller simpel on/off styring, f.eks.. igennem et GSM modul. Ved MODbus/KNX vil alle anlæggets data kun fjernlæses og parametre ændres. Vores leverandør tilbyder også deres eget centrale driftssystem. Det er specielt fordelagtigt ved større anlæg, hvor kunden ønsker hands-on på drift og vedligeholdelse.

Kontakt os for en uforpligtende samtale