Klimaanlæg til klinik - vi tilpasser løsningen til klinikken

Hos Dansk Klima Center tilbyder vi en lang række løsninger indenfor klimanlæg til alle typer klinikker. Vores ekspertise er til fordel for vores kunder idet  vi med mere end 40 års erfaring kan vejlede klinikker til den bedst mulige klimaløsning og et godt indeklima.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i klimaløsninger
  • Dimensionering af klimaanlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle anlæg

 

Hvordan forbedrer et klimaanlæg klinikken?

Klimaanlæg bruges både til opvarmning og til nedkøling af lokaler afhængigt af hvad behovet er. Mange klinikker består i dag af minnimum et eller flere mindre kliniklokaler som ofte har større vinduespartier som medvirker til en høj varmebelastning, hvilket er til gene for både patienter og medarbejdere. 

Et klimaanlæg kan tjene mange formål på en klinik udover at opretholde en stabil temperatur. Ved implementering af klimaanlæg tages der ansvar for både medarbejdere og patienter. Indeklimaet er altafgørende for trivslen i løbet af en arbejdsdag og for patienternes komfort. Et klimaanlæg opretholder en behagelig og stabil temperatur hele arbejdsdagen igennem samtidigt med at den mindsker mængden af støvpatikler, vira og pollen med de indbyggede filtre.

Klimaanlægget kan også zoneinddeles så temperaturen tilpasses efter zoner og kan derfor bruges i flere forskellige lokaler med varierende krav til komfortemperatur på samme tid.  

Vi leverer alt fra små singlesplitløsninger til et enkelt lokale til større multisplitløsning klimaløsninger til hele klinikker med mange rum. Fælles for disse løsninger er, at de garanterer effektiv varmefordeling og kølingsmuligheder året rundt samtidig med at de har en lav miljøpåvirkning. 

 

Besigtigelse og dimensionering

For at opnå det bedst mulige indeklima er det afgørende at finde den rigtige klimaløsning. Hos Dansk Klima Center sætter en dyd i at tilpasse vores løsninger til de forskellige klinikkers behov således at den rigtige løsning vælges. Derfor besigtiger vi altid lokalerne for at sikre den korrekte dimensionering og valg af løsning.

I vores samarbejde tilbyder vi både vejledning, sparring, handlekraft og længerevarende service. Vi sikrer at vores løsning imødekommer den enkelte kliniks visioner. Vores udvalg er bredt, og kombinationerne er mange. Som officiel distributør af Samsung  klimaanlæg og varmepumper benytter vi ofte løsninger fra Samsungs sortiment som også er de mest innovative løsninger der findes på markedet, men vi benytter også andre mærker, hvis vores kunder har et ønske om dette eller et andet produkt er bedre egnet til den givne opgave.

Kontakt os for en uforpligtende samtale