Klimaanlæg til kontor - bedre arbejdsmiljø og højere produktivitet

Hos Dansk Klima Center leverer vi alle løsninger indenfor komfortkøl og klimaanlæg til alle størrelse af kontorer. Med over 40 års erfaring med komfortkøl på kontorer er vi eksperter i alt fra små varmepumper til store centralstyrede klimasystemer. 

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i klimaløsninger/klimaanlæg
  • Dimensionering af anlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle anlæg

 

Et klimaanlæg forbedrer indeklimaet på arbejdspladsen

Indeklimaet på et kontor er afgørende for både produktivitet og arbejdsmiljø for medarbejdere. Hvis kontorlokalet er for varmt eller koldt eller luftkvaliteten er dårlig, kan medarbejdere opleve gener. Tør luft, støv og tung og lummer luft ud på arbejdsdagen giver et dårligt indeklima, der både kan føre til dårligere medarbejdertrivsel, lavere produktion og højere sygefravær.

Adskillige faktorer kan påvirke indeklimaet på kontorer, uanset om der er tale om storrumskontorer eller enkeltmandskontorer. Påvirkninger fra udendørstemperaturen, træk, kontormaskiner og kunstig belysning har alle indflydelse på indeklimaet. Et klimaanlæg hjælper til at minimere påvirkningen fra disse faktorer.

Klimaanlæg bliver ofte brugt i kontorbygninger, fordi det er en billigere løsning end at installeret et helt nyt ventilationssystem. Samtidig kan et klimaanlæg både køle og varme, hvor det er påkrævet at en køleflade på bygges før en ventilationssystem køler. Desuden er det lettere og mere tilgængeligt at styre et klimaanlæg end et helt ventilationssystem, idet ventilationssystemer ofte er er styret centralt, hvilket betyder at store arealer og flere mennesker påvirkes kollektivt af ændringer.
Vores klimaanlæg er opbygget således at hvert klimapunkt kontrolleres individuelt. Ud fra dette kan vi opbygge styringen, så anlægget kan styres i individuelle zoner eller centralt hvis dette ønskes.

 

Besigtigelse og dimensionering

Dansk Klima Center leverer alle typer af klimaanlæg til alle størrelse kontorer. Vi kan levere løsninger af en hver art, uanset om drejer sig om mindre singlesplit løsninger eller store multisplit-systemer. 

For at få den rigtige klimaløsning, er det vigtigt at afdække behovet før man vælger en klimaløsning og derfor foretager vi altid en opmåling således, at vi sikrer en korrekt dimensionering af anlægget.

Vi kan levere alt fra tidsstyring, centralstyring, tilstedeværelsesstyring (PIR), on/off styring eller ekstern styring, opkobling til MODbus og KNX eller simpel on/off styring, f.eks.. igennem et GSM modul. Ved MODbus/KNX vil alle anlæggets data kun fjernlæses og parametre ændres. Vores leverandør tilbyder også deres eget centrale driftsystem. Det er specielt fordelagtigt ved større anlæg, hvor kunden ønsker hands-on på drift og vedligeholdelse.

Kontakt os for en uforpligtende samtale