Klimaløsninger til det danske erhvervsliv

Projektering og montage

I Dansk Klima Center mener vi, at vores kunder skal bruge mindst muligt tid på, at få løst deres problemer og derfor er vores responstid kort, hvad enten det angår opmåling, tilbudsgivning, montage eller eventuelle udkald.

Vores ekspertise bygger på kendskab til lovgivningen, projektudvikling og ikke mindst erfaringer fra tusindvis af landsdækkende projekter. Vores styrke ligger i, at arbejde tæt sammen med kunden og sammen finde den bedste løsning, både hvad angår teknik og økonomi.

Dansk Klima Center står for alt, lige fra opmåling og tilbudsgivning til montage, el , opstart af anlæg samt fremtidige lovpligtige service.

Vi rådgiver dig i vores klima- og køleløsninger

Hos Dansk Klima Center ved vi, at kunder er forskellige og alle har forskellige behov. Derfor specialtilpasser vi altid vores klima- og køleløsninger. Vi baserer altid vores rådgivning på dialog med kunden således, at vi sammen kan finde den bedste løsning. Det er afgørende for os, at de løsninger vi kommer med, er af høj kvalitet og at de matcher kundens behov.

For os tager god rådgivning udgangspunkt i en opmåling af lokale(r) mm. således, at vi sikrer, at vi tilbyder en løsning der er dimensioneret til, at løse kundens udfordringer. Derudover er det vigtigt for os, at vi skitserer alle de mulige løsninger og ikke mindst, at kunden får vejledning i brugen af den færdigmonterede løsning.

Vi bruger vores eget team af uddannede certificerede kølemontører til montage og opstart af anlæg. De sætter en stor ære i, at det stykke arbejde de udfører, er pænt og kvalitetsmæssigt i orden og ikke mindst, at de leverer en god service.

Vi leverer el-tilslutning til et driftsklart anlæg

I Dansk Klima Center ønsker vi, at gøre det nemmest muligt for vores kunder og derfor leverer vi også el-tilslutningen til et driftsklart anlæg. Dette er uanset om det blot er en ny strømforsyning eller en hel ny gruppe i tavlen, der skal laves.

Det er vigtigt for os at være fleksible og derfor er det altid muligt at benytte egen elektriker hvis kunden ønsker dette.

Når vi leverer el-tilslutningen til vores klimaanlæg bruger vi vores egne udannede elektrikere som arbejder under vejledningen af firmaets autoriserede el-installatør således, at vi sikrer, at vi overholder gældende lovgivning og regler på området.