Om DKC

Dansk Klima Center er en landsdækkende familievirksomhed, som blev grundlagt i 1975.

Med mere end 45 års erfaring i kølebranchen, har vi med stor succes, baseret på faglig dygtighed, indgående ekspertise og udpræget service, leveret klima- og køleløsninger til en bred vifte af virksomheder lige fra store kæder til små enkeltmandsvirksomheder. Vores kunder spænder fra detailbutikker, tankstationer, restauranter, medicinal- og produktionsvirksomheder til serverum og kontorer mv.

 

Hvorfor vælge DKC?

Vi sætter ambitionsniveauet høj og går derfor ikke på kompromis i vores valg af produkter, materialer, udførelse af opgaver etc. For os er ”et serviceniveau udover det sædvanlige” et slogan vi konstant arbejder med i alle led i virksomheden, således at alle vores medarbejdere identificerer sig med dette slogan.

Et højt serviceniveau kræver selvfølgelig et fagligt højt niveau og derfor uddannes vores personale løbende, både internt og eksternt samtidig med at vi afholder løbende møder med vidensdeling.

 

Kort responstid

For at levere ”et serviceniveau udover det sædvanlige” har vi altid en kort responstid i alle virksomhedens processer. Se vores responstider her:

 

VISION

“Dansk Klima Center ønsker at være en kølevirksomhed der er kendt for sin kvalitet samt et serviceniveau ud over det sædvanlige. Med udgangspunkt i vores kompetencer vil vi tilbyde klima- og køleløsninger, som lever op til nutidens høje krav og vores egne interne kvalitetsstandarder.”

 

MISSION

“Vi tilbyder førsteklasses klima- og køleløsninger til vores kunder og vi bestræber os altid på, at sikre miljøvenlige og kvalitetsbevidste løsninger til nytte for både mennesker, produktivitet og omverdenen. Det er afgørende for os, at vi leverer et serviceniveau udover det sædvanlige, hvor en kort responstid, kvalitet, fleksibilitet, samt en tæt relation til kunden er i højsædet.”