CO2-anlæg

Dansk Klima Center leverer og installerer forskellige CO2-anlæg løsninger til forskellige formål.

Vi har serviceteknikere med D-certifikat, hvilket betyder, at de er uddannede til at arbejde med alle arter af kølemidler og med ubegrænsede fyldningsstørrelser.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i mulige CO2-løsninger
  • Dimensionering af CO2 køleanlæg
  • Montering og idriftsætning af nye CO2 køleanlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye og gamle CO2-anlæg

 

CO2-anlæg løsninger

CO2 kan bruges i mange forskellige henseender, både til køleanlæg, køle- og frostrum, chillers etc. og bruges ofte inden for kommerciel og industrikøl.

CO2 (kuldioxid) er et naturligt og miljøvenligt kølemiddel med 1 i værdi for ODP (Ozone Depletion Potiential) og 1 i værdi for GWP (Global Warming Potential) og derfor bidrager det hverken til nedbrydningen af ozonlaget eller til den globale opvarmning. CO2 er klassificeret i sikkerhedsgruppe A1 og tilhører dermed kategorien af ikke brændbare kølemidler.

I Danmark forskriver lovgivningen at der ikke må laves fyldninger med ”ikke naturlige kølemidler” på over 10 kg og derfor bruges CO2 ofte som alternativ til at løse større køleløsninger, hvor man ellers overstiger 10 kg kølemiddel, idet CO2 er et naturligt kølemiddel. Derudover er CO2-anlæg driftssikre og meget driftsøkonomiske.

Dansk Klima Center har løsninger indenfor CO2 i alle størrelse til alle formål. Hos Dansk Klima Center lægger vi vægt på at levere løsninger af højeste kvalitet til den økonomisk mest fordelagtige pris for kunden. Derfor udarbejder vi altid vores løsninger i tæt samarbejde med kunden.

Kontakt os for en uforpligtende samtale