Varmepumper

Dansk Klima Center leverer alle løsninger indenfor varmepumper til erhverv – lige fra mindre varmepumper til større luft-vandløsninger.

Vi leverer luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper til alt fra tankstationer, kontorer, detail, blomsterbutikker, restauranter, hoteller, værksteder til laboratorier, klinikker, hospitaler og institutioner.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i varmepumper
  • Dimensionering af varmepumper
  • Montering og idriftsætning af nye varmepumper
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle varmepumper

 

Energibesparende varmepumper

Varmepumper benyttes som alternativ til andre typer varmekilder som fx oliefyr, pillefyr eller el-varme.

Varmepumper udmærker sig ved at være mere energibesparende end andre typer varmeanlæg og derved kan man opnå store besparelser på varmeregningen. Virkningsgraden på en varmepumpe (SCOP) ligger typisk på omkring 5. Dette betyder at 1 kWh el giver 5 (SCOP) kWh varme.

Varmepumper anvendes ofte til steder som mindre kontorer, skoler, lagerlokaler m.m., eller i private hjem og sommerhuse.

 

Luft-til-luft varmepumper

Luft-til-luft varmepumper udnytter energien i luften udendørs, som overføres til luften indendørs således at man opnår en opvarmning eller nedkøling af lokalet. Varmepumper kan både køle og varme, men er bygget med fokus på opvarmning.

Luft-til-luft varmepumper kan kombineres med en luft-til-vand løsning således at man både kan opvarme brugsvand og have luft-til-luft varmepumpe på samme udedel. Dette kan være nyttigt hvis man på et kontor både vil bruge radiatorvarme om vinteren men køling af lokale om sommeren.

Læs mere om luft-til-luft varmepumper her

 

Luft-til-vand varmepumper

Luft-til-vand varmepumper udnytter energien i luften udendørs som overføres til opvarmning eller nedkøling af centralvarmesystemet samt brugsvandet i huset.

Luft-til-vand varmepumper kan kombineres med luft-til-luft varmepumper således at man både kan opvarme brugsvand og have luft-til-luft varmepumpe på samme udedel. Dette kan fx være nyttigt hvis man gerne vil have kalorifers i et værksted og en varmepumpe på kontoret i et autoværksted eller lagerhal.

Læs mere om luft-til-vand varmepumper her

 

Besigtigelse og dimensionering

Dansk Klima Center leverer alle typer af klimaanlæg. Vi kan lave løsninger af enhver art, uanset om det drejer sig om mindre singlesplit løsninger eller store multisplit-systemer. Som forhandler af Samsung benytter vi ofte løsninger fra Samsungs sortiment, men vi benytter også andre mærker, hvis vores kunder har et ønske om dette eller et andet produkt er bedre egnet til den givne opgave.

For at få den rigtige løsning, er det vigtigt at afdække behovet før man vælger en løsning og derfor foretager vi altid en opmåling således, at vi sikrer en korrekt dimensionering af anlægget med afsæt i lokaler og behov.

Udover fokus på at vælge den rigtige løsning, har vi også stort fokus på hvordan vi laver diskrete og æstetiske løsninger der forstyrrer mindst muligt i lokalet. Vi har altid billeder af vores produkter som vi kan fremvise således, at man får indsigt i hvordan den løsning man køber ser ud.

Kontakt os for en uforpligtende samtale