Luft-til-luft varmepumpe

Et godt indeklima er essentielt på en arbejdsplads. Derfor er det vigtigt at vælge en effektiv løsning, som skaber gode rammer for arbejdsmiljøet. Hos Dansk Klima Center er vi specialister med mere end 45 års erfaring indenfor klimaløsninger, og vi tilbyder et bredt udvalg af luft-til-luft varmepumper til erhvervsbygninger.

Vi benytter os udelukkende af kvalitetsprodukter, der afspejler sig i det kvalitetsarbejde, som vores montører udfører. Dette er altid med fokus på den gode kvalitet og med æstetikken for øje, når der skal monteres luft-til-luft varmepumper.

 

Hvad er en luft-til-luft varmepumpe?

En varmepumpe med luft-til-luft som energikilde er bygget op af fire komponenter:

  • En fordamper
  • En kompressor
  • En kondensator
  • En ekspansionsventil

Selve anlægget er opdelt i to dele, en udedel og en indedel, som er forbundet af isoleret kobberrør, elforsyning og kommunikationskabel.
Varmepumpen udnytter naturens vedvarende energi, der omdannes til enten køling eller opvarmning. Den giver brugeren mulighed for at indstille temperaturen efter behov, hvilket gør den anvendelig sommer såvel som vinter. Man får altså en fleksibel løsning til at kontrollere indeklimaet HELE året rundt.

Varmepumpens proces er energieffektiv, og den sætter derfor et lavt miljøaftryk – også selvom den kører på strøm. Den producerer kort sagt mere, end den forbruger, og er derfor et grønt alternativ til andre energikilder som fx olie eller gas.

 

Prisen på luft-til-luft varmepumpe

De forskellige modeller varierer i pris afhængigt af den konkrete opsætning, kompleksitet og størrelse/kapacitet.

I forhold til andre energikilder giver prisen på en luft-til-luft varmepumpe en større reduktion i omkostninger på energiregningen, og den tjener derfor sig selv hjem igen over relativt kort tid.

 

Luft-til-luft varmepumper til erhverv

Vores udvalg af varmepumper til erhverv, der anvender luft-til-luft, er en god investering i forbedret indeklima, lavere driftsomkostninger og virksomhedens samlet globale miljøaftryk.

Luft-til-luft varmepumper kommer i flere størrelser alt efter, hvor høj en kapacitet varmepumpen har, og alt efter virksomhedens størrelse og behov, er der forskellige modeller at vælge imellem. Selvom lydniveauet er lavt, er det også en fordel at have varmepumpens placeringen i forhold til arbejdspladser mm. med i overvejelserne, når der skal investeres i en luft-til-luft varmepumpe.

Vi står klar med professionelle råd og vejledning til at finde den løsning, der passer bedst til jeres virksomhed, så I kan få det mest optimale indeklima. Kontakt Dansk Klima Center allerede i dag for at høre nærmere om mulighederne for at få installeret en varmepumpe i jeres erhvervsbygning.