Luft til vand varmepumpe

Som erhvervsdrivende er det en god idé at investere i løsninger, som både er grønne og mere energibesparende, da det sikrer at virksomhed efterlader et lavere CO2-aftryk samtidig med at driftsomkostninger holdes på et minimum. En luft til vand varmepumpe er ideel til netop dette.

Hos Dansk Klima Center har vi mange års erfaring i at projektere og montere luft til vand varmepumper i erhvervsbygninger.

 

Hvad er en varmepumpe med luft til vand?

En luft til vand varmepumpe er en vandbåret opvarmningsløsning, som omdanner energi fra udendørsluften til varme i bygningens centralvarmesystem samt brugsvand.

Anlægget monteres i to dele:

  • Den udendørs del af varmepumpen. Delen placeres på bygningens yderside, hvor den kan udnytte energien i luften.
  • Den anden del er en indendørstank, hvor energien bliver opsamlet og pumper opvarmet vand ud til bygningens centralvarmesystem og brugsvandstank

Selv når temperaturen falder udenfor, indeholder luften stadig en stor mængde energi, som anlægget udnytter, så temperaturen vil være konstant i bygningen uanset temperaturen udenfor.

En luft til vand varmepumpe udnytter naturlige ressourcer, hvilket er med til at give en grønnere energiløsning i forhold til andre mere traditionelle opvarmningskilder samtidig med at løsningen er væsentligt billigere i drift.

 

Prisen på en luft til vand varmepumpe

Prisen på luft til vand varmepumpes afhænger af en række parametre så som, bygningens størrelse, isoleringsværdi (U-værdi), tekniske installationer, varmepumpens kapacitet samt kundens ønske og behov mm.

Kontakt os for en uforpligtende snak eller for en opmåling og tilbud. Vi kan naturligvis være behjælpelig med monteringen og idriftsætning samt den lovpligtige service på nye såvel som ældre varmepumper af alle mærker.

 

Luft til vand varmepumpe løsninger til erhverv

Hos Dansk Klima Center er vi eksperter i at rådgive om løsninger og finde den rette varmepumpeløsning til både store og små virksomheder. For at sikre, at vi tilbyder den mest optimale løsning, så foretager vi altid en grundig opmåling, som sikrer en korrekt dimensionering af anlægget i forhold til virksomhedens lokaler og behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak og et tilbud luft til vand varmepumpe med udgangspunkt i Jeres behov. Vi bestræber os altid på at levere en høj service, hvor vi har fokus på kvalitet, tætte relationer, dialog samt en stor grad af fleksibilitet.