Aircondition til butik - rådgivning og montering

Hos Dansk Klima Center leverer vi alle løsninger indenfor aircondition til butikker. Med over 40 års erfaring med levering og montering af aircondition til butikker er vi eksperter på området. Vores butikskunder spænder fra den lille blomsterhandler til store kædebutikker.

Aircondition-anlæg kan kun køle. I de fleste tilfælde bruger man dog almindelige klimaanlæg til aircondition, fordi de både kan varme og køle hvilket sikrer en fleksibilitet. Anlægget kan kodes til kun at køre køl, hvis man ønsker dette.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i klimaløsninger – herunder luftkøleanlæg
  • Dimensionering af anlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye og gamle anlæg

 

Køling af butikslokaler

Idag er der mere og mere fokus på kundeoplevelsen samt medarbejderes trivsel i butikker.

Butikkers store arealer med forskellige temperaturbehov, store vinduespartier samt døre der åbner og lukker medvirker alt sammen til forringelse af indeklimaet.

Et dårligt indeklima påvirker kundeoplevelsen og ikke mindste kundernes adfærd, idet kunder tenderer til at bruge mindre tid i en butik, hvor temperaturen ikke er behagelig. Derfor vælger vi altid en løsning, der sikrer en optimal styring af indendørstemperaturen således, at kunderne kan færdes i butikken uden at blive påvirket af en uhensigtsmæssig høj eller lav temperatur i butikken eller i prøverummet.

Endvidere har indeklimaet en betydning for personalet, idet medarbejdere præsterer bedre, når de er komfortable samtidig med at det minimerer risikoen for sygdom. Glade medarbejdere sikrer en optimal kundeservice, som igen betyder glade kunder. Derudover foreskriver arbejdstilsynets regler for arbejdsmiljø at temperaturen ved stillesiddende arbejde og normale klima- og arbejdsforhold må ikke overstige 25 °C.

 

Besigtigelse og dimensionering

Hos Dansk Klima Center sikrer vi os altid, at vi kender butikkens behov, så vi kan levere en løsning, som passer til den pågældende butik. Derfor tager vi altid ud og måler op i butikken og snakker om de konkrete behov, så finder vi et klimaanlæg med specifikationer og dimensioner, der passer til butikkens behov.

Hos Dansk Klima Center forhandler vi mange forskellige typer aircondtionanlæg/klimaanlæg og vi kan derfor tilbyde klimaanlæg til små butikker såvel som store supermarkeder. Vi kan blandt andet levere løsninger med centralstyring,tidsstyring, tilstedeværelsesstyring, tænd/sluk styring eller ekstern styring, hvor alle anlæggets data kan læses og ændres eksternt. Vi kan endvidere koble airconditionanlægget/klimaanlægget op til at styres i zoner, så temperaturen i forskellige rum kan reguleres individuelt.

Kontakt os for en uforpligtende samtale