Aircondition til erhverv - klimavenligt kølesystem til din virksomhed

Dansk Klima Center er leverandører af aircondition-løsninger. Aircondition er en nødvendighed i mange erhvervsbygninger for at få et godt indeklima, hvilket er afgørende for gode arbejdsforhold. Vores kunder spænder alt fra laboratorier, hospitaler til detail, tankstationer, restauranter og kontorer.

Aircondition har til formål at køle og bruges oftest i serverrum og til komfortkøl i kontorlokaler og butikker, hvor der ikke er et varmebehov. Dog benyttes klimaanlæg til dette formål, idet de både kan varme og køle – hvilket sikrer fleksibilitet.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i aircondition- og klimaløsninger
  • Dimensionering af aircondition- og klimaanlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle anlæg

 

Aircondition til erhverv

Aircondition/klimaanlæg bruges ofte til erhverv, da det er en billigere løsning end ventilation. Styringsmulighederne ved klimaanlæg er fleksible og mangfoldige. Ved ventilation er der ofte tale om centralstyring og derved påvirkes større arealer og flere brugere ad gangen.

I vores klimaanlæg er opbygningen således, at hvert klimaanlæg som udgangspunkt styres individuelt. Herfra er det muligt at bygge styringen op, så anlægget styres i zoner eller helt centralt, hvis dette ønskes. Zonestyring sikrer at temperaturen tilpasses efter de forskellige zoner og kan bruges i flere forskellige lokaler med varierende krav til komforttemperatur.

Udover at klimanlæg er fleksible og en billigere løsning end ventilation, bidrager de også til at opnå et optimalt indeklima. Et optimalt indeklima afhænger bl.a. af luftfugtighed, temperatur og co2 niveau, støvpartikler, pollen og vira. Aircondition/klimaanlæg sørger for en stabil temperatur og anlæggets filtre mindsker støv, pollen og vira i luften, hvorfor klimaanlægget sikrer et optimalt indeklima.

 

Besigtigelse og dimensionering

Dansk Klima Center leverer alle typer af aircondition/klimaanlæg til erhverv. Vi leverer klimaløsninger af en hver art, uanset om drejer sig om mindre singlesplit løsninger eller store multisplit-systemer. Som officiel distributør af Samsung benytter vi ofte løsninger fra Samsungs sortiment, men vi benytter også andre mærker, hvis vores kunder har et ønske om dette eller et andet produkt er bedre egnet til den givne opgave.

For at sikre det optimale indeklima, er det vigtigt at afdække behovet før man vælger en klimaløsning. Derfor foretager vi altid en opmåling hos kunden således, at vi sikrer en korrekt dimensionering af anlægget.

Vi kan levere alt fra centralstyring, tidsstyring, tilstedeværelsesstyring (PIR), on/off styring eller ekstern styring, opkobling til MODbus og KNX eller simpel on/off styring, f.eks..igennem et GSM modul. Ved MODbus/KNX vil alle anlæggets data kun fjernlæses og parametre ændres.

Kontakt os for en uforpligtende samtale