Serverkøl - forlæng holdbarheden på dit IT-udstyr

Hos Dansk Klima Center leverer vi flere forskellige typer af serverkøl. Med mere end 40 års erfaring indenfor serverkøl har vi en bred erfaring med alt fra små varmepumper til køling af større down-flow systemer.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i serverkølsløsninger.
  • Dimensionering af anlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle anlæg

 

Serverkøl: hvorfor er det nødvendigt at investere i en køleløsning?

I dag er hovedparten af alle moderne virksomheder afhængige af computerteknologi.

Teknologien er en nødvendighed, når vi skal varetage store mængder data fra interne og eksterne systemer.

Virksomheder, der gør brug af servere eller et serverrum, vil næsten altid have behov for serverkøl på grund af den store varmeudledning, som udstyret producerer. Hvis temperatur- og luftforholdene ikke er kontrollerede, kan der hurtigt opstå en række forhindringer i drift og sikkerhed. IT-udstyret er følsom teknologi, og forholdene skal tilpasses, så skader undgås. Ved overophedning kan udstyret i værste fald ende med nedbrudServerkøl udgør derfor den afgørende faktor i at eliminere denne trussel.

En konstant kølig temperatur er altså vigtig for at vedligeholde serverens standard og sikre IT-udstyrets funktionalitet, driftssikkerhed samtidig med at en stabil temperatur forlænger IT-udstyrets levetiden.

Hos Dansk Klima Center leverer vi mange former for serverkøl. Afhængigt af økonomi og behov leverer vi løsninger fra almindelige klimaanlæg til mere avancerede downflow-systemer.

Hos Dansk Klima Center mener vi, at vores kunder skal bruge mindst muligt tid på at få løst driftsproblematikker. Vi sætter derfor en ære i kort responstid, hvis der opstår et behov for opmåling, dimensionering, montage eller ved nedbrud. Vi tilbyder serviceaftaler på alle klima- og køleanlæg – både dem vi selv har leveret og monteret, samt eksisterende anlæg hos kunden, vi ikke selv har monteret.

 

Besigtigelse og dimensionering

Hos Dansk Klima Center er det afgørende, at vi leverer den korrekt løsning til vores kunder. Derfor besigtiger vi altid serverummet for at sikre at alle behov er taget i betragtning når vi beregner og dimensionerer løsninger til køling af IT og serverrum. Herunder skal der også tages stilling til nødvendigheden af et backup anlæg. For os er det vigtigt, at vi får en dialog så vi sammen kan finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.

Kontakt os for en uforpligtende samtale