Aircondition til kontor - skab et godt indeklima

Hos Dansk Klima Center leverer vi alle løsninger indenfor aircondition til alle størrelser af kontorer. Aircondition er en nødvendighed i mange erhvervsbygninger for at få et godt indeklima. Med over 40 års erfaring med køling af kontorer har vi stor ekspertise i at levere specialtilpassede airconditions løsninger til alle typer af kontorer.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Vejledning i airconditionanlæg/klimaanlæg
  • Dimensionering af anlæg
  • Montering og idriftsætning af nye anlæg
  • Lovpligtig service samt fejlfinding på nye såvel som gamle anlæg

Aircondition har til formål at køle og bruges oftest i serverrum og til komfortkøl i kontorlokaler og butikker, hvor der ikke er et varmebehov. Dog benyttes klimaanlæg til dette formål, idet de både kan varme og køle – hvilket sikrer fleksibilitet.

 

Et klimaanlæg forbedrer indeklimaet på arbejdspladsen

Høje temperaturer kan nedsætte medarbejderes produktivitet på kontorer. Desuden kan et dårligt indeklima føre til laverearbejdstilfredshed og fysiske gener som hovedpine og større smitterisiko ved sygdomme. Disse gener kan mindskes ved at installere et airconditionanlæg/klimaanlæg på kontoret. Et airconditionanlæg/klimaanlæg sørger for, at der altid er den rette temperatur på kontoret – uanset temperaturen udenfor.

Adskillige faktorer kan påvirke indeklimaet på kontorer, uanset om der er tale om storrumskontorer eller enkeltmandskontorer. Påvirkninger fra udendørstemperaturen, træk, kontormaskiner og kunstig belysning har alle indflydelse på indeklimaet. Et klimaanlæg hjælper til at minimere påvirkningen fra disse faktorer.

Aircondition/klimaanlæg bliver ofte brugt i kontorbygninger, fordi det er en billigere løsning end at installeret et helt nyt ventilationssystem. Samtidig kan et klimaanlæg både køle og varme, hvor det er påkrævet at en køleflade på bygges før eventilationssystem køler. Desuden er det lettere og mere tilgængeligt at styre et airconditionanlæg/klimaanlæg end et helt ventilationssystem, idet ventilationssystemer ofte er er styret centralt, hvilket betyder at store arealer og flere mennesker påvirkes kollektivt af ændringer.
Vores airconditionanlæg/klimaanlæg er opbygget således at hvert klimapunkt kontrolleres individuelt. Ud fra dette kan vi opbygge styringen, så anlægget kan styres i individuelle zonereller centralt hvis dette ønskes.

 

Besigtigelse og dimensionering

Dansk Klima Center leverer alle typer af airconditionanlæg/klimaanlæg til alle størrelser kontorer. Vi kan levere løsninger af en hver art, uanset om drejer sig om mindre singlesplit løsninger eller store multisplit-systemer.

For at få den rigtige klimaløsning, er det vigtigt at afdække behovet før man vælger en klimaløsning og derfor foretager vi altid en opmåling således, at vi sikrer en korrekt dimensionering af anlægget.

Vi kan levere alt fra tidsstyring, centralstyring, tilstedeværelsesstyring (PIR), on/off styring eller ekstern styring, opkobling til MODbus og KNX eller simpel on/off styring, f.eks. igennem et GSM modul. Ved MODbus/KNX vil alle anlæggets data kun fjernlæses og parametre ændres. Vores leverandør tilbyder også deres eget centrale driftsystem. Det er specielt fordelagtigt ved større anlæg, hvor kunden ønsker hands-on på drift og vedligeholdelse.

Kontakt os for en uforpligtende samtale